Cari Cawangan

[wpsl]

Cerita Jenama

Terapi Muka 5V

Terapi Muka 5V bertindak dalam 5 aspek; kontur bentuk muka bujur, sesuai untuk penegangan kulit, mengurangkan kedut, mengaktifkan dan mengunci fiber kolagen dan agen anti-lemak dan anti-bendalir. Terapi ini bertujuan untuk mengatasi masalah kulit seperti bentuk muka tidak sempurna, kulit kendur, garis-garis dahi, kantung gelap mata dan kedutan, dagu berganda dan garis tawa. Bersedia untuk transformasi ajaib!

Rawatan Muka Apple Oxy Sel Stem Plus

Apabila tekanan oksigen diselitkan melalui permukaan kulit, ia diserap dengan efektif, “stem cell” akan dibawa menembusi jauh ke dalam kulit. Dengan teknologi terbaru Apple Stem Cell, mesin oksigen mengaktifkan sel darah merah, melepaskan oksigen ke dalam badan anda, mengembangkan saluran darah, meningkatkan keberkesanan “stem cell” kerana ia mengaktifkan pertumbuhan semula sel kulit. Rawatan kami adalah selamat dan untuk semua jenis kulit.

Terapi Kulit Kepala Power Oil Vacuum Korea

Terapi Kulit Kepala Power Oil Vacuum Korea adalah kaedah kawalan minyak dan pembersihan kulit kepala khas untuk mengatasi kulit kepala berminyak dengan berkesan. Terapi ini bertujuan untuk mengeluarkan minyak, kotoran, dan zarah berbahaya dari kulit kepala sambil itu, membersih dan merangsang sel kulit kepala secara menyeluruh pada masa yang sama. Terapi ini juga merangsang folikel rambut dan membantu dalam pemulihan rambut dengan berkesan.

Rawatan Urut Khas

Urut yang selesa dan bergerak dalam kadar yang lebih perlahan serta menggunakan tekanan ringan untuk membantu anda berehat. Ahli terapi tidak akan menolak had kesakitan anda untuk melonggarkan otot anda. Rawatan Urut Khas kami mengurangkan tekanan, mengamalkan fleksibiliti, diiringi pelbagai gerakan sambil memperbaiki postur badan dan bahagian belakang, mengurangkan kesakitan dan sebagainya.

Sulaman Kening 6D

Sulaman Kening 6D adalah teknik terbaru dalam industri kecantikan yang boleh meningkatkan penampilan dan ketebalan kening anda. Kening adalah sangat penting, mata adalah tingkap untuk jiwa, tetapi kening adalah rangka mereka. Sulaman kening 6D adalah teknik Semi Tetap, menggunakan pigmen warna dilukis pada kulit adalah semulajadi, selamat dan popular di Malaysia.

Rawatan Khas Lelaki

Rawatan Khas Lelaki adalah disesuaikan untuk semua jenis kulit lelaki. Proses rawatam terdiri daripada pembersihan kulit untuk mengeluarkan semua kotoran dari liang dan permukaan kulit, urut untuk melegakan otot-otot dan meningkatkan peredaran darah serta rawatan mata untuk merehatkan dan memulihkan mata letih anda.