Informasi Syarikat

Tentang Kami


Pengasas kami, Cik Fiona Gan, adalah seorang usahawan dan pakar kecantikan yang membangunkan impiannya dalam menawarkan penjagaan dan kesihatan kulit untuk memenuhi keperluan kepelbagaian dan kehendak ramai individu, menjadikan kami salah satu pelopor dalam industri perkhidmatan kesihatan dan kecantikan.

Untuk mengembangkan lagi perniagaan kami, kami telah menubuhkan Kiseki Marketing Sdn Bhd pada tahun 2005 dan menjadikan ia satu pusat strategi kecantikan dan penjagaan kulit, pelansingan dan produk penjagaan rambut yang inovatif. Dengan keusahawanan akut Fiona, Kiseki Marketing Sdn Bhd telah berkembang sejak dekad yang lepas, dalam satu pasukan profesional yang mahir dan berbakat.

Sehingga kini, Kiseki Marketing Sdn Bhd telah membuktikan kredibilitinya dengan memiliki lebih daripada 15 kedai-kedai kecantikan di seluruh negara, dengan lebih daripada 150 kakitangan , yang terdiri daripada profesional ibu pejabat, pakar kecantikan, penjual, kakitangan perkhidmatan pelanggan dan pakar perubatan yang disahkan.

 • original

  PRODUK ORIGINAL
  DIJAMIN

 • on-time

  PENGHANTARAN PADA MASA

 • hide-cost

  NO KOS DISEMBUNYI

Ketahui Lanjut Mengenai Kiseki

 • Visi, Misi & Nilai
 • Penyelidikan, Inovasi & Pembangunan
 • Anugerah & Pensijilan
 • Tanggungjawab Sosial Korporat

Visi

Walaupun kami berusaha untuk menjadi pakar penjagaan kulit terkemuka dan kumpulan kesihatan, keutamaan kami adalah pelanggan dan visi kami adalah untuk menawarkan perkhidmatan yang terbaik dan paling sesuai untuk memenuhi keperluan kecantikan yang berbeza dan keinginan.

Misi

 • Mendidik dan menyediakan penyelesaian kecantikan sambil memberikan pilihan yang lebih sihat dan kepada pelanggan kami
 • Yakin dalam menggabungkan pilihan unggul dalam kehidupan seharian mereka dan berusaha membantu setiap individu untuk mempunyai kulit yang sihat dan dmenawan
 • Bertindak dan berkhidmat untuk menjadi pusat kecantikan terunggul

Nilai

Semangat dalam memperluaskan pengetahuan kita tentang kecantikan ke tahap yang lebih tinggi, dalam kedua-dua elemen saintifik dan semula jadi. Semangat ini membawa kesihatan, kecantikan dan keyakinan diri kepada lelaki dan wanita di mana-mana sahaja.

Kecantikan adalah tentang sains dan penemuan yang menakjubkan, oleh itu, inovasi adalah penting dalam usaha kami. Inovasi sentiasa menolak had pengetahuan dan mengambil inisiatif untuk sentiasa menjadi satu langkah ke hadapan.
Kami berusaha untuk kecemerlangan dalam usaha kami untuk menawarkan yang terbaik untuk pelanggan kami. Kami memastikan setiap aspek perniagaan kami kekal dengan kecemerlangan – perkhidmatan kami, kualiti produk kami, penyelidikan dan pembangunan dan khususnya kepakaran khidmat pelanggan kami.

Sebagai salah satu pelopor dalam industri kesihatan dan kecantikan, adalah tanggungjawab kami untuk mengambil perhatian dalam aspek keberkesanan, keselamatan dan kualiti produk dan bahan-bahan yang kita gunakan. Tetapi tanggungjawab kami bukan sampai begitu sahaja, kami terus memastikan persekitaran kerja kami akan menyumbang kepada kesejahteraan pekerja dan masyarakat di sekeliling kami.

Dari awal, Kiseki Marketing sentiasa meletakkan kepentingan dalam penyelidikan canggih, inovasi dan pembangunan untuk terus memahami kulit, menjadikannya kejayaan revolusi dan mencipta formula yang luar biasa.

Memahami kulit

Kulit adalah organ terbesar dalam badan kita, mensaluti kita dari kepala ke hujung kaki. Peranan kulit bukan sahaja untuk melindungi tetapi juga hubungan secara langsung dengan dunia luar. Terdedah kepada pelbagai faktor, luaran dan dalaman, kulit, terutamanya kulit muka yang halus memerlukan perhatian lebih daripada bahagian-bahagian badan yang lain. Itulah tumpuan kami.

Sains, Teknologi & Alam Semulajadi

Selama lebih dari satu dekad, makmal kami gunakan kaedah penyelidikan yang paling mendalam melalui pengetahuan sains mengenai kulit dan menemui pelbagai bahan aktif baru yang boleh memberi manfaat kepada kesihatan kulit dan mampu menjana hasil yang terbukti. Bahan aktif kami adalah 100% semulajadi, dan dengan teknologi formulasi unik dari rakan-rakan makmal kami di Eropah, Amerika Syarikat, Afrika Selatan dan Asia Timur, kita mampu membangunkan mesin berteknologi tinggi dan kategori produk yang akan memenuhi jenis kulit yang berlainan dan dalam keadaan selamat dan berkesan.

Selamat, Berkesan & Boleh Dipercayai

Kiseki Marketing juga memastikan amalan penilaian terperinci dan tepat ke atas produk kami, peralatan dan juga metodologi kami. Kami sentiasa memastikan produk dan peralatan kami adalah selamat, berkesan dan berkualiti tinggi.

 • award1Certificate of Registration Canade
  加拿大商标注册许可证
  Sijil Pendaftaran Kanada
 • award2Top Asia Pacific Golden Brand Products 2007
  2007 年亚太杰出金牌产品奖
  Produk Jenama Emas Asia Pasifik Teratas 2007
 • award3The 5th Asia Pacific International Entrepreneur Excellence Award 2006
  2006年第五届亚太国际优秀企业家奖
  Anugerah Usahawan Antarabangsa Cemerlang Ke-5 2006
 • award4Certificate of Ultra V Lift
  韩国Ultra V Lift证书
  Sijil Ultra V Lift
 • award5Director of Pharmaceutical Services Ministry of Healthy Malaysia Notification Note
  马来西亚卫生部药品检验合格证
  Notis Notifikasi Pengarah Perkhidmatan Farmaseutikal Kementerian Kesihatan Malaysia
 • award6EC Certificate Canada
  加拿大EC认证
  Sijil EC Kanada
 • award7Setsco Servics PTE LTD Test Report Singapore
  新加坡PTE认证
  Laporan Ujian Setsco Services PTE LTD Singapura
 • award8Medical Device Licence Canada
  加拿大医药仪器生产许可证
  Lesen Peralatan Perubatan Kanada
 • award9Laboratory Certificate United States
  美国医疗实验室许可证
  Sijil Makmal Amerika Syarikat
 • award10Certificate of KFDA
  韩国KFDA安全测试认可
  Sijil KFDA
 • award11Beauty, Slimming & Hair Care Industry Trusted Brand Award 2006
  2006年瘦身美容企业最受信赖品牌
  Anugerah Jenama Industri Kecantikan, Perlangsingan & Rambut Paling Dipercayai 2006
Dalam masyarakat global yang sentiasa berubah, kami komited untuk memainkan peranan dalam menyumbang kepada kesihatan keseluruhan dan kesejahteraan masyarakat kami dan pemeliharaan ekosistem. Dalam apa-apa cara pun, kita memberi sokongan kami yang berterusan dalam aktiviti sukarela, dana amal, dan peruntukan setiap hari untuk mereka yang memerlukan. Kami juga sentiasa mengkaji dan memperbaiki usaha kita dalam membantu keadaan alam sekitar, mendidik dan memupuk suasana tempat kerja dengan rasa kesedaran dan menjalankan amalan perniagaan yang bertanggungjawab seperti penggunaan kertas dan melaksanakan amalan kitar semula.